De eendaagse online Getting Things Done training

Thuis, achter je eigen computer, de volledige training volgen.

Laat mij je een werkwijze leren die je hoofd en inbox leeg maakt, je productiviteit verhoogt en je weer zicht geeft op je doelen.

Tijdens de training leer je:

  • hoe je je hoofd leeg maakt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen
  • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt
  • hoe je van een wirwar aan taken en projecten een overzichtelijke lijst maakt
  • hoe je prioriteiten aanbrengt in je werkzaamheden
  • hoe je een productiviteitssysteem maakt dat precies past bij jouw wensen en situatie
  • hoe je het systeem volhoudt, zodat het een vast onderdeel wordt van je dagelijkse leven

De training is gericht op kenniswerkers. Het maakt niet uit met welke software je werkt. GTD is te implementeren in elk systeem.

In de training staan de vijf stappen van GTD centraal, waarmee je controle en overzicht over je werk en privéleven krijgt. Jaarlijks besparen deelnemers gemiddeld 66 uur. In de onlinetraining laat ik ook een implementatie zien, die je daarna met de praktische materialen, zowel online als fysiek, zelf op maat maakt. De training start om 9:00 uur en duurt tot 15:30 uur. Je hebt ’s ochtends en ’s middags een pauze en er is een half uur lunchpauze. Door de software die ik gebruik doe je actief mee via video, audio of chat. Door deze werkvormen, enquêtes en opdrachten is het een afwisselende dag. Ook doen we opdrachten in kleinere groepen.

Voor de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Ook profiteer je van alle opvolging na de training: De digitale implementatiemodules, de druppelmails, de kennisbank en allerlei artikelen. Verder volgt kort na de training een implementatieworkshop van 2 uur en na enkele maanden een optimalisatietraining van 3 uur.

  • te verwachten resultaat: Minder stress, meer overzicht, hogere productiviteit, geen gemiste deadlines of niet nagekomen afspraken en tijdbesparing

  • wetenschappelijk bewezen door Universiteit van Tilburg (https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training/)

  • investering: 375 euro per persoon

Meer weten?

neem contact op!